Paris loves me

by Sanja Jerinic

O meni

Moj moto je da uvek treba ići napred, stalno učiti i pomerati sopstvene granice. I zato, čim osetim da stagniram u životu, ja upišem neku edukaciju. 

Moja najveća strast su putovanja, knjige i fotografija.

Najviše me inspirišu ljudi i njihove životne priče. Verujem da svako od nas ima život vredan bar jednog romana.

Ako bi trebalo da opišem sebe samo jednim citatom, to je bez dvoumljenja:

« Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara » (Duško Radović).

Zdravo,

Ja sam Sanja Jerinić i mnogo sam srećna što si ovde i što nas povezuje LJUBAV  PREMA PARIZU!

Pomoći ću ti da, uz nezaboravan luksuzan vikend u Parizu, vratiš radost i kreativnost u svoj život.

Želim da uz prelep program upoznavanja grada, uživanje u kvalitetnim kulinarskim specijalitetima, francuskim vinima i kolačima čuvenih francuskih šefova, uz zanimljiv razgovor i puno smeha doživiš Pariz kao sa najboljom drugaricom. Da napraviš predah od svakodnevne trke i obaveza, da osetiš sebe, da se setiš svih želja i snova od kojih si odustala jureći uspeh na svim poljima.   

Da zavoliš sebe!  

Da se zaljubiš u Pariz!  

Da ovde ostaviš sav višak, teret i razbijene iluzije i da se vratiš u svoju svakodnevicu vesela i lepršava, sa sjajem u očima. Da u svoj kofer prepun nezaboravnih trenutaka, novih ideja i planova obavezno ubaciš i pakovanje svojih omiljenih čokoladica, makaronsa i nezaobilazan crveni ruž i lak za nokte. Dior, Chanel ili YSL, izaberi po svojoj želji.

Parižanka ponosna na svoje srpsko poreklo

Beskrajno sam zahvalna na kombinaciji ove dve kulture i tradicije. Mislim da je spoj francuske lepršavosti, « joie de vivre « i ljubav prema vinima i srpske gostoljubivosti, saosećajnosti i inata moja dobitna kombinacija.   

Potičem iz preduzetničke porodice. Pošto se brat bavio sportom, trebalo je da ja nasledim porodičnu firmu. Iako sam još od prvog razreda osnovne škole maštala da postanem advokat, pred sam upis na fakultet ja sam se predomislila. I tako sam zanemarila srce, poslušala mozak i upisala Mašinski fakultet u Beogradu. Fakultet sam završila, a od firme sam odustala. Zahvaljujući ovom iskustvu shvatila sam da, ako sam mogla da završim ovako težak fakultet, koji pri tom ne volim, za mene « TEŠKO » i « NEMOGUĆE » ne postoje.

Iako sam rođena u Parizu, odrasla sam u Srbiji. Moj život se dugo odvijao na relaciji Beograd Pariz, sve do 2014. godine kada sam došla na master studije u Pariz. Došla sam na godinu dana, a ostala do dan danas.     

Ovaj master (Upravljanje preduzećem – Marketing menadžment) mi je otvorio vrata jedne firme za nekretnine u Parizu, u kojoj sam počela da radim u odeljenju za marketing. Zahvaljujući svom « tehničkom mozgu » i predlozima za unapređenje organizacije poslovanja, vrlo brzo sam napustila marketing i postala Menadžer logistike. Iako sam se u početku protivila ovom prelasku, jer marketing je bio moja velika ljubav, ubrzo sam shvatila da sam konačno našla posao mojih snova. U stvari, posao je pronašao mene. 

Moja poruka Tebi

Ženo moja draga,

Ne očekuj od mene zvaničnog vodiča koji će te voditi od jedne do druge turističke atrakcije, uz preobimnu priču u želji da te fascinira svojim znanjem, bombardujući te mnogobrojnim datumima i istorijskim dešavanjima. Verujem da si do sada dosta putovala i da si većinu tih podataka odavno zaboravila. Ali sam sigurna da i dan danas do detalja pamtiš kad, gde i kako si se osećala. 

Zato, ja želim da ti pružim: 

Osećaj da si u Parizu sa najboljom drugaricom!!! 

Osmeh, zagrljaj i prepoznavanje već pri prvom susretu.   

Ozbiljnu i odgovornu osobu koja će misliti i na najsitniji detalj tokom tvog boravka. Ali, i nekoga sa kime možeš da ćaskaš o svim ženskim temama.

Dobrog i najstrpljivijeg fotografa na svetu ! Ne samo što ću ispuniti svaku tvoju želju i slikati te i hiljadu puta ako želiš, već ću ti otkriti i moje omiljene kadrove za fotografisanje.     

Šetnje i razgledanja, uz zanimljivu priču o mestima koja ćemo posetiti, o dešavanjima i životu u Parizu, a sve u cilju tvog uživanja i upoznavanja duha ovog grada.

Program sam baš dugo smišljala i korigovala, sve dok nisam došla do mog idealnog luksuznog vikenda i jedva čekam da ti pokažem « moj Pariz ». Za slučaj da si već bila u Parizu, postoji i mogućnost izrade personalizovanog programa, u potpunosti prilagođenog tvom ritmu i tvojim željama. 

Bilo da je Pariz još uvek samo na listi tvojih želja, ili je tvoja oaza radosti u koju se često vraćaš, na tebi je samo da kažeš « YES ! ». Ja ti se već radujem. DOBRO MI DOŠLA! 

Vidimo se u Parizu!

Grlim te do neba!

Sanja

Nezaboravan luksuzan vikend u Parizu

Pariz mojih snova

Prijavi se na listu čekanja

E-mail adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Nezaboravan luksuzan vikend u Parizu

Pariz kao Star

Prijavi se na listu čekanja

E-mail adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Nezaboravan luksuzan vikend u Parizu

Pariz kao Diva

Prijavi se na listu čekanja

E-mail adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.